search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:13
MENU CLOSE

Στο Αγιο Όρος Κάρολος και Χάρι

22.02.2019 09:46
Στο Αγιο Όρος Κάρολος και Χάρι  - Media

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένεται τις ημέρες πριν το Πάσχα να βρεθεί στο Αγιο Ορος.

Οι σχέσεις του με τη Μονή Βατοπεδίου είναι στενές και τα τελευταία έξι χρόνια έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον τρεις επισκέψεις του, την ώρα που λέγεται ότι έχει επισκεφτεί τη Μονή τουλάχιστον 10 φορές.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, ο πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να έρθει και φέτος στη χώρα μας, αυτή τη φορά όμως ινκόγκνιτο, συνοδευόμενος από το μικρότερο γιο του, πριγκιπας Χάρι ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας.

Οταν ο πρίγκιπας Κάρολος, διαμένει στη Μονή Βατοπεδίου περνάει τις ώρες του σε κελί 30 τ.μ., το οποίο έχει κρεβάτι, εικόνες, μια Καινή Διαθήκη και μια απλωταριά.

Η μόνη πολυτέλεια είναι ότι διαθέτει το δικό του μπάνιο. Το πρόγραμμά του, φυσικά, είναι το ίδιο με τον μοναχών. Ξύπνημα τα χαράματα, θεία λειτουργία, θρησκευτικές και φιλοσοφικές συζητήσεις με μοναχούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:13