search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Open: «Χαμός» με τον θηλυκό Μουτσινά – Πλησιάζει επικίνδυνα τον Αυτιά

24.02.2019 15:50
Φαίη Μαυραγάνη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Νίκο Μάνεση και η εξομολόγηση  - Media

 

Αδιαμφισβήτητα έχει βρεθεί ο θηλυκός Νίκος Μουτσινάς του Open, του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Ο σταθμός μπορεί να είναι σχετικά καινούργιος, ωστόσο έχει καταφέρει να εντάξει στο πρόγραμμα και το δυναμικό του, ανθρώπους έμπειρους. Καλούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους, που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και το κυριότερο, έχουν φανατικό κοινό! 

Ένας από αυτούς είναι φυσικά, και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε βασιλιά της απογευματινής ζώνης, καθώς η πρωτιά του στα νούμερα τηλεθέασης, είναι δεδομένη, πλέον. Υπάρχει όμως και ένας θηλυκός Μουτσινάς και δεν είναι άλλη από τη Φαίη Μαυραγάνη.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, κάθε Σαββατοκύριακο σημειώνει αρκετά καλά νούμερα. Μπορεί να μην παίρνει ακόμα την πρωτιά και να τερματίζει δεύτερη πίσω από το Γιώργο Αυτιά, ωστόσο αν το σκεφτούμε αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα.

Αρχικά και μόνο για το ότι ο σταθμός είναι νεοσύστατος και έχει καταφέρει η Φαίη Μαυραγάνη να κερδίσει το κοινό μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Και φυσικά, να μην ξεχνάμε την εμπειρία που έχει ο Γιώργος Αυτιάς στο ενημερωτικό πρωινό.

Χθες, λοιπόν, το «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ έκανε 21,9 ενώ η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» έκανε το εκπληκτικό 21,1! Το να βρίσκεσαι, πίσω από τον άνθρωπο που για τόσα χρόνια, ενημερώνει το κοινό, μόλις 0,8 μονάδες είναι τεράστια επιτυχία! Και το κατάλαβαν και οι ιθύνοντες του Open αυτό, οι οποίοι αποθεώνουν τη δημοσιογράφο.

Τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού είναι πολύ ευχαριστημένα από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάννη και υπάρχουν σκέψεις και για περαιτέρω, αξιοποίηση της. Είναι ένα πρόσωπο, που «πουλάει» και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο.

Πηγή: neaselida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01