search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Τι είχε απαντήσει το ταξιδιωτικό γραφείο για την εκδρομή Eλλήνων μαθητών στο Στρασβούργο

25.02.2019 19:56
Τι είχε απαντήσει το ταξιδιωτικό γραφείο για την εκδρομή Eλλήνων μαθητών στο Στρασβούργο - Media

 

Απάντηση στα ερωτήματα που προκύπτουν από την περιπετειώδη εκδρομή σχολείου από την Αθήνα στο Στρασβούργο είχε δώσει το ταξιδιωτικό γραφείο «Travel Con», στο ενημερωτικό portal «Σκονάκι Ζωγράφου».

Αναλυτικά, η απάντηση του ταξιδιωτικού πρακτορείου, όπως δημοσιεύθηκε στη σελίδα του portal στο Facebook:

«Είχαμε αναλάβει την εκδρομή των 1ου και 3ου ΓΕΛ Ζωγράφου.

Από την αρχή της ανάθεσης της εκδρομής υπήρξε μία διαρκής αμφισβήτηση του Γραφείου μας και από τις δύο υπεύθυνες Διευθύντριες.

Οι κλήσεις τους στο ξενοδοχείο υπερέβησαν κάθε όριο και ακόμα
και την ημέρα, που τους στείλαμε τα τιμολόγια των ξενοδοχείων, έπαιρναν τηλέφωνο για να μάθουν μήπως τα είχαμε πλαστογραφήσει.

Από πού πήγαζε η δυσπιστία τους ? Μόνο από ψευδείς, αήθεις και έρπουσες φημολογίες ανταγωνιστών, των οποίων τα πρόσωπα δεν είδαμε ποτέ.

Την Πέμπτη,07/02, πριν την εκδρομή διαπιστώθηκε ένα σοβαρό λάθος του ξενοδοχείου σε ό,τι αφορούσε τα δωμάτια των μαθητών.

Συγκεκριμένα, είχαν τα δωμάτια όπως τα είχαμε ζητήσει (19 τρίκλινα + 3 δίκλινα) αλλά όχι με αυτή την διάταξη με αποτέλεσμα να μένουν ατακτοποίητοι 24 μαθητές περίπου.

Επικοινωνήσαμε με τα Σχολεία και τους ζητήσαμε την κατά μία ημέρα αναβολή της αναχώρησης για να βρούμε και να τακτοποιήσουμε τα παιδιά σε ένα εφάμιλλο
ξενοδοχείο στην ίδια πόλη (Annecy).

Αρχίσανε μας λένε πράγματα που δεν χωράγανε στο μυαλό μας. Να πάνε τα 24 παιδιά σε άλλο ξενοδοχείο και να τα βγάζαμε και από εκεί στις 13/02 (παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου που είναι όλα γεμάτα για προφανείς λόγους) και να τα πάμε που?

Δεν είναι δυνατό 50 άτομα να περνάνε ωραία στο ξενοδοχείο 4* και άλλα 24 να είναι νομάδες, σαν να μην είχαν πληρώσει τα ίδια χρήματα.

Για την συνέχεια…….

Σας προωθώ τα emails του γραφείου και προς τα δύο Σχολεία και επίσης κοινοποιημένα στην ΔΔΕ και, φυσικά, μπορείτε να μας στείλετε ερώτημα για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση χρειαστείτε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:57