search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Βόλος: Άρπαξε δικηγόρο από τον γιακά – Φυλάκιση 12 μηνών σε 47χρονη

28.02.2019 12:30
Αλλάζουν οι πρόεδροι σε Άρειο Πάγο και ΣτΕ - Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο - Media

 

Όχι μόνο δεν άκουσε τις παρατηρήσεις της προέδρου Πρωτοδικών να ηρεμήσει και να μη διακόπτει τη συνεδρίαση, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, έπιασε τον δικηγόρο της άλλης πλευράς από τον γιακά, με αποτέλεσμα να καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου και να καταδικαστεί η ίδια σε φυλάκιση 12 μηνών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Ο λόγος για μια 47χρονη γυναίκα, πρώην σύζυγο ενός 50χρονου επιχειρηματία από τον Αλμυρό, που δικαζόταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά 67χρονου κατοίκου Θεσσαλονίκης, ο οποίος τελικά αθωώθηκε, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Αρχικά ο 67χρονος κατηγόρησε τον 50χρονο για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που είχε σχέση με την εισαγωγή σιτηρών και για την οποία αθωώθηκε στο Εφετείο Λάρισας, με αποτέλεσμα να κάνει αντιμήνυση κατά του 67χρονου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, που εκδικαζόταν χθες και αθωώθηκε.

Ωστόσο, στο Δικαστήριο την …παράσταση «έκλεψε» η 47χρονη πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου, που κατά την αγόρευση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, τον διέκοπτε, έκανε παρατηρήσεις και εξύβριζε. Παρά τις παρατηρήσεις της προέδρου του Δικαστηρίου, η γυναίκα συνέχιζε «ακάθεκτη» και κάποια στιγμή βγήκε μπροστά και άρπαξε τον δικηγόρο από τον γιακά.

Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς η πρόεδρος διέταξε να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για διατάραξη συνεδρίασης Δικαστηρίου, ενώ το Τριμελές διέκοψε τη συνεδρίασή του για μισή ώρα. Τελικά, η πρώην σύζυγος δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, αν και ο εισαγγελέας πρότεινε φυλάκιση έξι μηνών.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι άκουσε τον κατηγορούμενο να λέει ότι φταίει αυτός που δεν τους έκλεισε φυλακή όλους στη φυλακή, για την υπόθεση της απάτης, του πρώην συζύγου της, παραδέχτηκε ότι έχασε την ψυχραιμία της, έφρασε μέχρι το έδρανο των συνηγόρων και, εξηγώντας τη μανία της κατά του συνηγόρου, είπε ότι τους έχει κάνει πολλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33