search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:30
MENU CLOSE

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο ΚΑΤ

02.03.2019 13:15
Συναγερμός στο ΚΑΤ: Θετικός στον κορωνοϊό τραυματιοφορέας – Κλείνουν χειρουργικές αίθουσες - Media
 
Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας στο ΚΑΤ έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στους χώρους του νοσοκομείου.
 
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχτηκε στις 10:08 το πρωί κλήση για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.
 
Οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί, ωστόσο, είπαν ότι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή εστία φωτιάς και αποχώρησαν. Ο άντρας εντοπίστηκε αργότερα νεκρός εντός του δωματίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
 
Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, «το Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50