search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:07
MENU CLOSE

«Σουσάδικο της κόκας» – Τι είπαν στην απολογία τους η πασίγνωστη ηθοποιός και οι άλλοι εμπλεκόμενοι

05.03.2019 13:53
«Σουσάδικο της κόκας» - Τι είπαν στην απολογία τους η πασίγνωστη ηθοποιός και οι άλλοι εμπλεκόμενοι - Media

 

Με την απολογία της γνωστής ηθοποιού και συνιδιοκτήτριας του αποκαλούμενου «σουσάδικου της κόκας» στο Κολωνάκι συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση, που έχει οδηγήσει στο εδώλιο πασίγνωστα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ.

«Εχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του. Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο φέρεται ως η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και επιχειρηματίες.

Στη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η ηθοποιός περιέγραψε τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, ως έναν καλόκαρδο άνθρωπο, σχολιάζοντας: «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα».

Σχετικά με τους συγκατηγορουμένους της υποστήριξε ότι οι περισσότεροι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αλλά δεν τους έκανε παρέα, ενώ επέμεινε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της -ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος- για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. Στην ουσία υποστήριξε ότι όλα γινόντουσαν εν αγνοία της. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά. Ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα», ανάφερε σχετικά.

Εμπλεκόμενη είναι επίσης και πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία θεωρείται σεξ σιμπολ της χώρας και παρότι είναι κατηγορούμενη δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Ωστόσο, ο συνήγορός της υποστήριξε ότι η πελάτισσά του είναι περιστασιακή χρήστης. Πάντως ο βασικός κατηγορούμενος, υποστήριξε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα». «Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα».

Λίγο νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον συνέταιρο του, γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε πριν λιγες ημέρες, λέγοντας: «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο».

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Πλέον αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στις 21 Μαρτίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:07