01/10/2020 02:30:23

Χανιά: Σύννεφο καπνού «έπνιξε» νηπιαγωγείο - Έκαψαν τόνους σκουπιδιών πάνω στην παραλία (Photos)

Χανιά: Σύννεφο καπνού «έπνιξε» νηπιαγωγείο - Έκαψαν τόνους σκουπιδιών πάνω στην παραλία (Photos) - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία του Ταυρωνίτη, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά για να κάψουν τόνους από σκουπίδια, καλάμι και πλαστικά που είχαν συσσωρευτεί μετά την πρόσφατη κακοκαιρία.

Περίοικοι ξεσηκώθηκαν και λόγω της γειτνίασης του σημείου με το νηπιαγωγείο, φωνάζοντας για την μόλυνση που προκλήθηκε από την παράνομη και ανεξέλεγκτη καύση ενώ ο Δήμος Πλατανιά δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

O Δήμος Πλατανιά

O Δήμος Πλατανιά με ανακοίνωση του ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου, ότι η υπηρεσία του Δήμου διαχειρίζεται τα απορρίμματα, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που μεταφέρθηκαν από τις πλημμύρες, μετά από διαχωρισμό των υλικών.

Η αλόγιστη καύση που προηγήθηκε σε ορισμένες παραλίες από αγνώστους, είναι αυθαίρετη, παράνομη και δυσχεραίνει εξαιρετικά το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση των συσσωρευμένων αποβλήτων της θεομηνίας.

Καλούνται οι δημότες , να συνδράμουν προκειμένου να σταματήσει άμεσα η αυθαίρετη δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.