20/10/2020 02:39:50

Κόκκινος συναγερμός στο Gatwick: Σε καραντίνα πάνω από 100 επιβάτες λόγω «μυστηριώδους ασθένειας»

Κόκκινος συναγερμός στο Gatwick:  Σε καραντίνα πάνω από 100 επιβάτες λόγω «μυστηριώδους ασθένειας» - Media

 

Συναγερμός σήμανε σήμερα, Τετάρτη, τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Gatwick όταν αρκετοί επιβάτες μιας πτήσης της Virgin από τα Μπαρμπάντος, εμφάνισαν συμπτώματα «μιας μυστηριώδους ασθένειας», με αποτέλεσμα να μπουν όλοι σε καραντίνα.
 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος της Virgin που εκτελούσε την πτήση VS610 προσγειώθηκε στο Λονδίνο στις 5.20 τα ξημερώματα.
Στο αεροδρόμιο υπήρχαν ήδη και περίμεναν το τζετ τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα και περιπολικά, αφού το πλήρωμα είχε ενημερώσει το κέντρο ελέγχου ότι, κατά τη διάρκεια της πτήσης, πολλοί από τους επιβάτες είχαν εμφανίσει συμπτώματα ασθένειας.

Οι επιβάτες, που επέστρεφαν από τις διακοπές τους με την εταιρεία ταξιδιών MSC Cruise, απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και παρέμειναν επί τέσσερις ώρες σε καραντίνα σε χώρο του διεθνούς αερολιμένα. Στη συνέχεια, και αφού είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή τους από ειδικούς, κάποιοι από αυτούς έλαβαν το ΟΚ να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Στην καραντίνα όμως παραμένουν, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τουλαχιστον 150 άτομα που ήταν στο αεροσκάφος.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης, ο Φιλ Μπράουν, είπε στην Daily Mail. «Πριν προσγειωθούμε, αρκετά άτομα είχαν αναφέρει συμπτώματα αδιαθεσίας, όπως βήχα, διάρροια, πονόλαιμο και δερματικά εξανθήματα. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε επιβάτες αλλά και μέλη του πληρώματος. Δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό αλλά πρέπει να επηρεάστηκαν πάνω από 100 άτομα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.