search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:09
MENU CLOSE

Από τον Πειραιά στη Μόσχα ο Τίμα

12.03.2019 15:03
Πέθανε ο Τιμ, ένας από τους τελευταίους ελέφαντες με τεράστιους χαυλιόδοντες - Media

 

Την διαδρομή Ελλάδα – Ρωσία θα κάνει ο Γιάνις Τίμα μετά τη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα του Κουρτινάιτις για τον δανεισμό του Λετονού φόργουορντ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι, ο Γιάνις Τίμα θα ενσωματωθεί άμεσα στη Χίμκι, τα χρώματα της οποίας θα φορά μέχρι το τέλος της σεζόν , αφού μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και στα «θέλω» του Ντέιβιντ Μπλατ.

Η μετακίνηση του θα  ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο 27χρονος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ρωσικό πρωτάθλημα και όχι στην EuroLeague.

O 27χρονος Λετονός σουτέρ σε 23 παιχνίδια στην EuroLeague της τρέχουσας σεζόν έχει μέσο όρο 3,4 πόντους, 0,9 ριμπάουντ, 0,7 ασίστ, 0,3 κλεψίματα και 0,8 λάθη, ενώ στην Basket League μέτρησε 14 συμμετόχες (μ.ο. 6,1 π., 2,4ριμπ., 0,6 ασ., 0,6 κλ., και 0,4λ.).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:09