search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Οι μηροί της έγιναν σάπια σάρκα ύστερα από βασανιστήρια που υπέστη από τον σύζυγο της σε τελετή μαύρης μαγείας (Photos)

26.03.2019 10:37
Οι μηροί της έγιναν σάπια σάρκα ύστερα από βασανιστήρια που υπέστη από τον σύζυγο της σε τελετή μαύρης μαγείας (Photos)  - Media

 

Ο Ουάσιγκτον Ριβέιρο σύζυγος της 31 ετών γυναίκας από τη Βραζιλία, νόμιζε ότι έχουν μπει μέσα της κακά πνεύματα. Παρά τη θέληση της την έκλεισε σε ένα σπίτι όπου έκανε τελετές μαύρης μαγείας και τη χτυπούσε στους μηρούς για να βγουν τα πνεύματα από μέσα της. Από τα χτυπήματα και από το γεγονός ότι δεν έλαβε την απαραίτητη αγωγή, η πληγές κακοφόρμισαν και πλέον η σάρκα της σαπίζει. Τα πόδια της τα τρώει η σηψαιμία. Την απειλούσε μάλιστα ότι θα τη θυσιάσει γιατί «έφτασε η ώρα της».

Ο σύζυγος μάλιστα θεωρούσε ότι και η ενός έτους κόρη του έχει καταληφθεί από κακά πνεύματα και έκανε και σε εκείνη τις ανάλογες τελετές. Η γυναίκα κατάφερε ένα βράδυ να ξεφύγει από τα δεσμά της και να δραπετεύσει από το σπίτι. Πήγε αμέσως στην αστυνομία της πόλης Ανάπολις στην κεντρική Βραζιλία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων με μια συντονισμένη επιχείρηση μπήκαν στο σπίτι, απελευθέρωσαν το κοριτσάκι και συνέλαβαν τον Ριβέιρο. Αυτό που αντίκρισαν τους έκανε να ανατριχιάσουν. Οι τοίχοι είχαν βαφτεί μαύροι, το πάτωμα είχε καλυφθεί από αίμα, νεκρά κοτόπουλα με κομμένο το λαιμό, λιωμένα κεριά, νεκροκεφαλές και παράξενα σύμβολα κυριαρχούσαν μέσα στο σπίτι.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα διαπίστωσαν έντονο ξυλοδαρμό στα πόδια ο οποίος κακοφόρμησε και οδήγησε σε σήψη. Αμέσως της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά και θεραπεία.

Η κορούλα της που και εκείνη πήγε σε παιδιατρικό κέντρο, έχει σημάδια υποσιτισμού και βαθιές εκδορές στο πρόσωπο της.

Ο σύζυγος ακόμη και μετά τη σύλληψη του συνέχιζε να ουρλιάζει προς τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του γιατί όπως έλεγε «είχαν γίνει υπηρέτες του σατανά» και εκείνος θα τους έσωζε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04