search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Πανό ντροπής στο ΣΕΦ (Photos)

29.03.2019 21:27
Πανό ντροπής στο ΣΕΦ (Photos) - Media

 

Εμετικά πανό έκαναν την εμφάνισή τους στις εξέδρες του ΣΕΦ και… θύμιζαν ακόμη και την ημερομηνία της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, ανήμερα της επετείου των 12 χρόνων από τον θανατό του!

Όσοι πίστευαν ότι η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου ίσως ήταν μια καλή αρχή για να αλλάξουν και τα… άρρωστα μυαλά των εξεδρών δεν χρειάστηκε να περιμένουν και πολλές ημέρες για να καταλάβουν την αυταπάτη τους.

Μια ματιά στις εξέδρες του ΣΕΦ, στις θέσεις των οργανωμένων οπαδών, ήταν ικανή να καταλάβουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Δύο πανιά που δεν έμειναν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν αρκετή για να τα αποτυπώσει η τηλεοπτική κάμερα και ο τηλεοπτικός φακός ανέφεραν το ένα «γαύρε, θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας» και το άλλο «φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία – 29/3/2007».

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αυτή που στα αιματηρά επεισόδια της Λαυρίου δολοφονήθηκε ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος. Σήμερα, Παρασκευή, 29 Μαρτίου συμπληρώνονται ακριβώς 12 χρόνια από την ημέρα εκείνη.

Πηγή: gazzetta

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46