02/12/2020 02:18:17

Αναδιάρθρωση στο μέλλον θέλει η ΕΠΟ - Ανένδοτος ο Βασιλειάδης

Αναδιάρθρωση στο μέλλον θέλει η ΕΠΟ - Ανένδοτος ο Βασιλειάδης - Media

 

Συνεχίζεται το αδιέξοδο! Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού να επιμένει για πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 14 ομάδων από τη νέα σεζόν -κάτι που το ξεκαθάρισε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ΠΑΕ- αλλά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εισηγήθηκε στον Γιώργο Βασιλειάδη την τροποποίηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφασίστηκε η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση στη Superleague και η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 να γίνει από την μεθεπόμενη σεζόν.

Επίσης, η ΕΕΠ ενέκρινε το σχέδιο για την ίδρυση της Superleague 2 από την προσεχή σεζόν.

Η συγκεκριμένη απόφαση όμως είναι κόντρα στα «θέλω» του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος έχει επανειλημμένα ξεκαθαρίσει πως η αναδιάρθρωση θα πρέπει να προχωρήσει από την προσεχή σεζόν η διαφορετικά οι ΠΑΕ θα πρέπει να ξεχάσουν τις οικονομικές συμφωνίες που είχε εγγυηθεί η κυβέρνηση.

Πιθανότατα την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση της ΕΠΟ με τον ίδιο τον υφυπουργό, όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.