search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Πιάστηκε ο «βιαστής-φάντασμα» – Τον αναζητούσαν 20 χρόνια (Photo)

04.04.2019 15:36
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media
 
Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη ένας από τους πλέον διαβόητους καθ’ έξην βιαστές, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά περισσότερες από δώδεκα γυναίκες.
 
Μετά από ανθρωποκυνηγητό δύο δεκαετιών, στοιχεία από το DNA οδήγησαν στη σύλληψην του 52χρονου Τζορτζ Φράι, ο οποίος φέρεται να έχει βιάσει 12 γυναίκες στο διάστημα από το 1995 ως το 2003.
Η σύλληψη του Φράι έγινε από την αστυνομία της κομητείας Σπάρτανμπεργκ στη Νότια Καρολίνα, ενώ οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο δράστης είχε επιχειρήσει να βιάσει ένα από τα θύματά του δύο φορές.
 
Ο Φράι είχε βιάσει στα διαμερίσματά τους γυναίκες ηλικίες από 14 ως 51 ετών, λευκές, ενώ η αστυνομία θεωρεί ότι αν δεν τον συλάμβανε υπήρχε κίνδυνος να προχωρήσει και σε νέους βιασμούς.
 
Επίσης, οι Αρχές αποκάλυψαν ότι επί δύο δεκαετίες ο Φράι κινούνταν χωρίς καμία υποψία στην περιοχή του Σπάρτανμπεργκ και ότι η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα.
 
Πηγή: ABC
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:25