search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Στη British American Tobacco Hellas το βραβείο για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

08.04.2019 09:34
logotypo_british_american_tobacco_hellas

Με μπόνους και επιπλέον παροχές πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ και μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα καινοτομίες για τους εργαζομένους της, η εταιρεία αναδείχθηκε στην κορυφή μεταξύ επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους

Αθήνα – 08 Απριλίου 2019 – Ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces 2019) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους. Η διάκριση στον θεσμό του Great Place to Work είναι η 14η που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια και αποτελεί το επιστέγασμα των επενδύσεων του Ομίλου στην Ελλάδα και το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Το 2018 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για την British American Tobacco, που πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις για τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, καθώς η Ελλάδα επελέγη ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως όπου ο Όμιλος διαθέτει ολόκληρη την γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς. Το λανσάρισμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Oμίλου στην Ελλάδα έχει ήδη δημιουργήσει μέσα σε λίγους μήνες περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας, ενώ, συνολικά, η εταιρεία ενισχύει με 150 εκατομμύρια ευρώ την ελληνική οικονομία.

Η κατάκτηση της 1ης θέσης στα Best Workplaces 2019 αντανακλά την έμπρακτη αναγνώριση της πολιτικής ανθρωπίνου δυναμικού που εφαρμόζει η British American Tobacco στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές, που αξιοποιούν, αναπτύσσουν και επιβραβεύουν τους εργαζομένους και τα ταλέντα τους.

Συνολικά, η British American Tobacco επενδύει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές επιπλέον παροχές, όπως ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και πλήθος άλλων παροχών και επιβράβευσης στους εργαζομένους της και δυνατοτήτων ακόμα και εντός του εργασιακού χώρου για ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Παράλληλα, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα στο 2018, συνολικά, το 21% των εργαζομένων πήρε προαγωγή, με το 65% εξ αυτών να είναι γυναίκες. Πιστή στη δέσμευσή της να αναπτύσσει συνεχώς τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η British American Tobacco Hellas έχει προσφέρει, συνολικά, εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης μέσα στο 2018. Και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν διαρκώς πρωτοβουλία που δίνει αξία στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δημιουργία του 1ου Job Center στην Ελλάδα για επανένταξη στην αγορά εργασίας κοινωνικών ομάδων που είναι στο περιθώριο, με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας στη λειτουργία του Κέντρου, στο ξεκίνημα μιας πρωτοβουλίας που σημειώνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco για Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο και Ισραήλ, κ. Θάνος Αυγερινός ανέφερε: «Πρόκειται για μια σημαντική επιβράβευση τόσο για τις πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού, όσο και για την ικανότητα της εταιρείας να μετασχηματίζεται για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και προκλήσεις που ανοίγουν οι σημαντικές επενδύσεις που φέρνει η είσοδος των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς glo και Vype του Ομίλου στην Ελλάδα».

Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού για Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο και Ισραήλ, κα. Greta Autieri, δήλωσε: «Η διάκριση της British American Tobacco Hellas ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι η εταιρεία, επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους της, χτίζει σταθερές βάσεις, πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται για να συνεχίσει να εξελίσσεται, να θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους και να συμβάλλει στην ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού και προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55