search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Βούτσης: Πριν το Πάσχα θα ψηφιστούν οι 120 δόσεις και η μείωση της στρατιωτική θητείας

11.04.2019 14:30
Ο διάλογος Τσίπρα-Μητσοτάκη για τα sms στο κινητό (Video) - Media

 

«Πλούσιο» νομοθετικό έργο μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Όπως τόνισε, την Πέμπτη, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας για να εξετάσει περιπτώσεις άρσης ασυλίας βουλευτών στις οποίες θα περιλαμβάνεται και εκείνη για την περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου και μια μέρα μετά, το θέμα θα περάσει στην Ολομέλεια!

Ανάμεσα στα πολύ σημαντικά νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη περιλαμβάνονται η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως επίσης και το νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας για τη μείωση της στρατιωτικής θητείας.

Παράλληλα προς ψήφιση θα τεθεί το νομοσχέδιο με τις μεταρρυθμίσεις του υπουργείου Παιδείας, όσο και τα δύο νομοσχέδια για την Ασιατική και την Αναπτυξιακή Τράπεζα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28