search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:33
MENU CLOSE

Επιμένει ο Κουρουμπλής: Καλώς έπραξα και συνάντησα τον Αμβρόσιο

11.04.2019 16:38
Επιμένει ο Κουρουμπλής: Καλώς έπραξα και συνάντησα τον Αμβρόσιο - Media

Επιμένει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη δικαιολόγηση της συνάντησής του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο κατά την επίσκεψή του την Πέμπτη στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο.

 

Αν και νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και του εξέφρασε σε υψηλούς τόνους τη δυσαρέσκεια για τη συνάντηση και την ανάρτηση των φωτογραφιών στο twitter ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε φαίνεται να ανασκευάζει αντιθέτως εμμένει σε όσα είχε πει το πρωί και σε ραδιοφωνική του συνέντευξη περί ανεκτικότητας της δημοκρατίας, τα οποία δεν ικανοποίησαν την Κουμουνδούρου για αυτό ακολούθησε και το τηλεφώνημα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνομιλία που είχε με τον Πάνο Σκουρλέτη διαβεβαίωνε ότι θα ανασκευάσει, αλλά αρκέστηκε στο να κατεβάσει τις φωτογραφίες από το τουίτερ και αργότερα, το απόγευμα ανέβασε στο facebook δήλωση που δύσκολα μπορεί να εκληφθεί ως ανασκευή.

Eιδικότερα με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, αφενός εγκαλεί όσους συνέδεσαν την επίσκεψή του στο Ίδρυμα με τον Αμβρόσιο, αφετέρου συνεχίζει να δικαιολογεί τη συνάντηση με τον ακραίο Μητροπολίτη, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ παγίως έχει στο στόχαστρο για τις ακροδεξιές, ρατσιστικές και ομοφοβικές αντιλήψεις και δηλώσεις του.

Όπως σημειώνει:

“Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος:

Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:30