search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:10
MENU CLOSE

Star: Ποιες εκπομπές κόβονται, ποιες μένουν την επόμενη σεζόν

16.04.2019 07:50
Star: Ποιες εκπομπές κόβονται, ποιες μένουν την επόμενη σεζόν     - Media

 

Στο κανάλι της Κηφισιάς είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία του σταθμού τη φετινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν λίγα πράγματα θα αλλάξουν στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το TV Έθνος μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του καναλιού.

Τα συμβόλαια είναι κατά κύριο λόγο μονοετή ωστόσο τα περισσότερα οδεύουν προς ανανέωση.

Όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα στο κανάλι της Κηφισιάς παραμείνουν Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου.

Οι άνθρωποι του καναλιού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» που θα συνεχιστε ίκαι τη νέα σεζόν.

Μάλιστα πρόθεση των ανθρώπων του καναλιού δεν είναι μόνο η ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο βασικούς παρουσιαστές αλλά και με όλη την ομάδα.

Οι υπεύθυνοι βλέπουν ότι υπάρχει χημεία και πιστεύουν ότι καλό θα ήταν να μην αλλάξει αυτό.

Από εκεί και πέρα στο Star θα παραμείνει και η Ζήνα Κουτσελίνη. Παρά το γεγονός ότι απέναντι από τις «Αλήθειες» παίζει η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η εκπομπή έχει διατηρήσει τα νούμερά της σε καλό επίπεδο.

Για έκτη σεζόν θα μεταδίδεται από το κανάλι της Κηφισιάς και ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στην απογευματινή ζώνη θα συνεχίσει να μεταδίδεται η σειρά «Elif» που μόλις ολοκληρωθεί θα αντικατασταθεί από νέο σίριαλ πιθανότατα τουρκικής προέλευσης.

Ακλόνητη θα μείνει και η Βίκυ Καγιά με το «Shopping Star». Ο διαγωνισμός μόδας του καναλιού σαρώνει και όπως αναφέρει το «TV Έθνος» θα είναι και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα. Στο νέο πρόγραμμα θα είναι και το GNTM.

Το ριάλιτι μοντέλων σημείωσε τρομερή επιτυχία και ήδη ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος. Όπως όλα δείχνουν στην κριτική επιτροπή θα παραμείνουν οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός. Στη θέση της θα παραμείνει και η coach Έλενα Χριστοπούλου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ρίξει αυλαία το MasterChef για τη φετινή σεζόν.

Tο ριάλιτι μαγειρικής σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει μάλιστα το «TV Έθνος» δε θα υπάρξει αλλαγή στην κριτική επιτροπή όπου θα συνεχίσουν Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης.

Όπως αναφέρει το «ΤV Έθνος» στο Star ψάχνουν ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να ενταχθεί στο πρώτο μισό της σεζόν αφού δε θα βγει στον αέρα το MasterChef Junior. Άνθρωποι του καναλιού βρέθηκε στις Κάννες στο τηλεοπτικό παζάρι προκειμένου να δουν και στη συνέχεια να αποφασίσουν για το πρόγραμμα.

Τέλος στο πρόγραμμα θα προβληθούν πολλές ξένες ταινίες – όπως γίνετια και φέτος – ενώ αναζητούνται και δημοφιλείς ξένες σειρές προκειμένου να καλύψουν το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Στόχος του καναλιού να τις φρεσκάρει, ώστε να σταματήσουν να προβάλλονται για πολλοστή φορά, πx, τα Φιλαράκια. Eπίσης  θα συνεχίσει και του χρόνου η προβολή των παιδικών προγραμμάτων της Warner Bros.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09