search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Καμμένος: Στη Βουλή την Παρασκευή όλα τα στοιχεία για τα οποία κατηγορώ τον Κοτζιά

17.04.2019 06:39
Καμμένος: Στη Βουλή την Παρασκευή όλα τα στοιχεία για τα οποία κατηγορώ τον Κοτζιά - Media

 

Νέα επίθεση στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος προαναγγείλει ότι την Παρασκευή θα παρουσιάσει στη Βουλή όλα τα στοιχεία σχετικά με αυτά που καταλογίζει στον Νίκο Κοτζιά.

«Την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ότι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Όπως είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας «ο πρωθυπουργός όταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο, τον ξήλωσε το Νίκο Κοτζιά»

«Ο Νίκος Κοτζιας ήταν πάντα ή διορισμένος ή στο επικρατείας», σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας για το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με πρωταγωνιστή ένα μαύρο…κανίς, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο πρόσωπο υπονοεί ότι βρίσκεται πίσω από το σκυλάκι με το όνομα «Thanassis».

«Αυτός που τρώει από τα χέρια της Μέρκελ και παίρνει εντολές και κάνει κολωτούμπες», αρκέστηκε να πει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:56