search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:50
MENU CLOSE

«Άκυρο» στη Χρυσή Αυγή από τον Δήμο Κρωπίας μετά τις αντιδράσεις για φιέστα την 21η Απριλίου

17.04.2019 13:52
Αντιφασιστική συγκέντρωση σε ομιλία του Κασιδιάρη - Κλειστός ο σταθμός στον Κεραμεικό  - Media

 

«Άστεγη» μένει, για μια ακόμη φορά, η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, που επιδίωξε να στήσει «φιέστα» με ομιλητές υπόδικα στελέχη της στο Κορωπί την 21η Απριλίου.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και την προαναγγελία κινητοποιήσεων, η δημοτική αρχή που αρχικά φέρεται να είχε παραχωρήσει την αίθουσα του αμφιθεάτρου του Δημαρχείου στην εγκληματική οργάνωση, υπαναχώρησε, ανακοινώνοντας ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός χώρος δεν παραχωρείται για την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Κρωπίας αναφέρεται:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση περιφερειακής παράταξης – ενόψει Περιφερειακών Εκλογών 2019 – που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Δημαρχείου Κρωπίας με ημερομηνία εκδήλωσης που συμπίπτει με την ημέρα του Στρατιωτικού Πραξικοπήματος της Δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το Δήμο Κρωπίας:

‘’Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» με ημερομηνία την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας. Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του Δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του Δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων. Έχει «κόμμα υποστήριξης» το Κορωπί και τους δημότες του, και το γνωρίζουν όλοι’’».

Η νεοναζιστική οργάνωση σκόπευε να παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ανατολικής Αττικής, παρουσία υπόδικων στελεχών όπως οι Μιχαλολιάκος, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Λαγός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47