07/07/2020 03:31:46

«Άκυρο» στη Χρυσή Αυγή από τον Δήμο Κρωπίας μετά τις αντιδράσεις για φιέστα την 21η Απριλίου

«Άκυρο» στη Χρυσή Αυγή από τον Δήμο Κρωπίας μετά τις αντιδράσεις για φιέστα την 21η Απριλίου - Media

 

«Άστεγη» μένει, για μια ακόμη φορά, η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, που επιδίωξε να στήσει «φιέστα» με ομιλητές υπόδικα στελέχη της στο Κορωπί την 21η Απριλίου.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και την προαναγγελία κινητοποιήσεων, η δημοτική αρχή που αρχικά φέρεται να είχε παραχωρήσει την αίθουσα του αμφιθεάτρου του Δημαρχείου στην εγκληματική οργάνωση, υπαναχώρησε, ανακοινώνοντας ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός χώρος δεν παραχωρείται για την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Κρωπίας αναφέρεται:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση περιφερειακής παράταξης – ενόψει Περιφερειακών Εκλογών 2019 – που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Δημαρχείου Κρωπίας με ημερομηνία εκδήλωσης που συμπίπτει με την ημέρα του Στρατιωτικού Πραξικοπήματος της Δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το Δήμο Κρωπίας:

‘’Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» με ημερομηνία την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας. Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του Δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του Δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων. Έχει «κόμμα υποστήριξης» το Κορωπί και τους δημότες του, και το γνωρίζουν όλοι’’».

Η νεοναζιστική οργάνωση σκόπευε να παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ανατολικής Αττικής, παρουσία υπόδικων στελεχών όπως οι Μιχαλολιάκος, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Λαγός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.