search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:12
MENU CLOSE

Σαραντάρα γυναίκα αποπλάνησε και έκανε ταυτόχρονα σεξ μαζί με τους δυο έφηβους συντρόφους των κορών της

18.04.2019 07:28
Σαραντάρα γυναίκα αποπλάνησε και έκανε ταυτόχρονα σεξ μαζί με τους δυο έφηβους συντρόφους των κορών της   - Media

 

Η 41 ετών Κόραλ Λίτλ από την Καλιφόρνια με δάκρυα στα μάτια ενώπιον του δικαστηρίου παραδέχτηκε ότι αποπλάνησε δυο ανήλικα αγόρια και έκανε σεξ ταυτόχρονα μαζί τους. Λεπτομέρεια: τα παιδιά που αποπλάνησε ήταν τα αγόρια των 2 κορών της, διατηρούσαν δηλαδή σχέση με τις δυο της κόρες.

Οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος της περιλαμβάνουν την παράνομη σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Λίτλ είχε έρθει πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η Λίτλ χρησιμοποιούσε ένα κόλπο κατ εξακολούθηση. Χρησιμοποιούσε τις δυο κόρες της σαν δόλωμα προκειμένου να της φέρνουν τους φίλους των, και να κάνει σεξ με έφηβους άνδρες.

Τις περισσότερες φορές όταν ξεμονάχιαζε κάποιον «νέο φίλο» του πρόσφερε αλκοόλ, τον κερνούσε πούρα και στη συνέχεια έκανε σεξ μαζί του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ένας από τους δυο νεαρούς που αποπλάνησε και έκανε σεξ μαζί τους, αποφάσισε να την καταγγείλει. «Δεν άντεχα να σφίγγω το χέρι του συζύγου της όταν πήγαινα στο σπίτι για να πάρω την κόρη της να βγούμε έξω. Ντρεπόμουν. Είχα τύψεις» είπε στους αστυνομικούς οι οποίοι άρχισαν να παρακολουθούν την Κόραλ. Όταν συγκέντρωσαν αδιάσειστα στοιχεία της απήγγειλαν κατηγορίες. Η ίδια παραδέχτηκε όχι μόνο την ενοχής της αλλά και πως αυτό το έκανε κατεξακολούθηση με όλους τους έφηβους που είχαν σχέση με τις κόρες της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:10