search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Το απόλυτο ντέρμπι για την κορυφή

24.04.2019 09:11
Κορωνοϊός: Ακυρώσεις και αναβολές σόου, σειρών και αθλητικών προγραμμάτων - Media

 

Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται αυτή των καναλιών για την κορυφή της τηλεθέασης.

Οι σταθμοί έχουν ρίξει στο πεδίο της… μάχης όλα τους τα όπλα αφού η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το φινάλε της. Εδώ και μερικές εβδομάδες ο ALPHA βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Στο κανάλι της Κάντζας κυριαρχούν οι ελληνικές σειρές, στρατηγική που έχει αποδώσει τα μέγιστα. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο ΑΝΤ1 που απειλεί ανοιχτά την κορυφή με τις ελληνικές παραγωγές να κυριαρχούν στο πρόγραμμά του.

Τα δύο κανάλια βρέθηκαν στην κορυφή σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.
Με ποσοστό 16,2% τόσο το κανάλι της Κάντζας όσο και το κανάλι του Αμαρουσίου απολαμβάνουν την κορυφή. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει βέβαια συχνά, αλλά ο ΑΝΤ1 είχε μια αύξηση στα ποσοστά του της τάξη του 0,7% σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις.

Στην τρίτη θέση με διαφορά 1% είναι ο ΣΚΑΪ με 15,2%. Το κανάλι του Φαλήρου βρισκόταν στην κορυφή στην αρχή της σεζόν ωστόσο τα άσχημα ποσοστά τόσο του Survivor όσο και του Power of Love το έφερε σε αυτή τη θέση.

Αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια είναι το Star με ποσοστό που κυμαίνεται στο 13%.

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48