search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Ασφαλιστικά μέτρα στο θέατρο Broadway πρόκειται να κάνει ο Γιώργος Βάλαρης (Video)

03.05.2019 10:53
Ασφαλιστικά μέτρα στο θέατρο Broadway πρόκειται να κάνει ο Γιώργος Βάλαρης (Video) - Media

 

Ασφαλιστικά μέτρα στον ιδιοκτήτη του θεάτρου Broadway για αθέτηση συμβολαίου πρόκειται να κάνει ο Γιώργος Βάλαρης στο άμεσο μέλλον, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”.

«Ενώ είναι σε ισχύ ένα συμβόλαιό μου με τον επιχειρηματία του θεάτρου Broadway, μάθαμε από τα social media ότι ένας νέος επιχειρηματίας θα ανεβάσει την Παριζιάνα. Μας έχει αφήσει άφωνους αυτό που έγινε. Φυσικά και είναι άδειασμα. Είναι ένας χώρος που επένδυσα και κατέθεσα χρόνο και χρήμα. Ήταν ένα αχούρι που δεν έμπαινες μέσα. Υπάρχουν φωτογραφίες που θα βγουν στα δικαστήρια.

Ενημερώθηκα πως υπήρχαν ανταγωνιστικές προτάσεις και επέστρεψα εσπευσμένα από την Αμερική. Ήρθε εξώδικο Μεγάλη Παρασκευή, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε και έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ. Το συμβόλαιο είναι σε ισχύ και θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα. Μοιραίο είναι ότι θα μιλήσει η δικαιοσύνη» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24