search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Να σταματήσει το εμπόριο και η επεξεργασία της γούνας στην Ελλάδα, φώναξαν φιλόζωοι στην Καστοριά (Video)

05.05.2019 14:47
Να σταματήσει το εμπόριο και η επεξεργασία της γούνας στην Ελλάδα, φώναξαν φιλόζωοι στην Καστοριά (Video) - Media

 

Σε διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας όπου διεξάγεται η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς προχώρησαν σήμερα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Κρατώντας πάνω και αφίσες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την κεντρική πύλη της έκθεσης, μοίρασαν ανακοινώσεις και φώναξαν συνθήματα για να σταματήσει στην Ελλάδα το εμπόριο και η επεξεργασία της γούνας, παρά την καταρρακτώδη βροχή. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοργανωτές καταγράφουν θετικά στοιχεία από τον απολογισμό της λειτουργίας της έκθεσης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καταγραφής εισόδου, την τρίτη ημέρα πέρασαν τις πύλες της έκθεσης 772 εμπορικοί επισκέπτες, ενώ συνολικά, κατά τη διάρκεια του τριημέρου καταμετρήθηκαν 1.456 επισκέπτες από 42 χώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, fouit.gr, sentra.com.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:47