search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα το Σάββατο λόγω τελικού κυπέλλου

08.05.2019 11:50
Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα το Σάββατο λόγω τελικού κυπέλλου - Media

 

Θλιβερές είναι όλες οι ειδήσεις που αφορούν τον τελικού κυπέλου, καθώς μετά την απόφαση για παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών μόνο με προσκλήσεις, σειρά έχει και η απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, στο Ο.Α.Κ.Α, το Σάββατο 11 Μαϊου 2019, δεν θα επιτραπεί, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το διάστημα από τις 18:00 της Πέμπτης (9 Μαϊου 2019) έως και τις 06:00 της Κυριακής (12 Μαϊου 2019), στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς:

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:59