search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44
MENU CLOSE

«Όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης από τους ΑΝΕΛ – Επίθεση Καμμένου σε Κουντουρά

08.05.2019 20:27
«Όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης από τους ΑΝΕΛ - Επίθεση Καμμένου σε Κουντουρά - Media

 

Όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης, θα δηλώσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως ανέφερε μιλώντας στην ολομέλεια ο Πάνος Καμμένος αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπική επίθεση στην Ελενα Κουντουρά.

«Οι αριστεροί ψηφοφόροι θα εκπροσωπηθούν στη Ευρωβουλή από την κ. Κουντουρά και εμείς θα περιμένουμε να σχηματίσουμε κοινοβουλευτική ομάδα αφού παραιτηθεί η κ. Κουντουρά και παραδώσει την έδρα της. Θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές με υποψήφια την κόρη του επικεφαλής της Βασιλικής Ενωσης Ελλάδας».

Εξίσου σκληρή ήταν και η επίθεση στον Τερενς Κουίκ ενώ στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου μπήκε ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Ο κ. Κουίκ κατέθετε στεφάνια στο Βίτσι και στο Γράμμο και τώρα καταθέτει στεφάνι στου Μπελογιάννη. Ενα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει μέσα τον κ. Κόκκαλη όχι γιατί είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη αλλά γιατί ανήκει σε μία οικογένεια που έχει δύο εταιρείες οι οποίες εξαρτώνται από το Δημόσιο και παίρνουν τα δημόσια έργα».

«Ο κ. Θεοχαρόπουλος επί τέσσερα χρόνια αποτελούσε το μεγαλύτερο υβριστή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Σε αυτή την κυβέρνηση θέλετε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης; Αυτή την κυβέρνηση θέλετε να εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός; Οχι κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυτούς τους όρους. Κατεβείτε σε εκλογές ζητήστε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44