search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Λαμία: Προφυλακιστέοι ο πατέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι με νοητική υστέρηση

15.05.2019 12:57
Λαμία: Προφυλακιστέοι ο πατέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι με νοητική υστέρηση - Media

 

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήραν ο πατέρας και οι «φίλοι» του, που ασελγούσαν σε βάρος του κοριτσιού που έχει βαριά νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Και οι τρεις πρόκειται να οδηγηθούν στις Φυλακές της Τρίπολης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:52