search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Αυτοκτονία Μοσχάτο: «Έβλεπα συχνά τον 43χρονο και το κορίτσι μόνους τους» καταγγέλλει γείτονας

24.05.2019 10:57
Αυτοκτονία Μοσχάτο: «Έβλεπα συχνά τον 43χρονο και το κορίτσι μόνους τους» καταγγέλλει γείτονας - Media

 

Αναστατωμένοι δηλώνουν οι γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής στο Μοσχάτο, όπου χθες έβαλε τέλος στη ζωή της μία 14χρονη κοπέλα, όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός που διατηρούσε με 42χρονο ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου.

Συγκεκριμένα γείτονας μιλώντας στο «Π» καταγγέλλει ότι έβλεπε συχνά την νεαρή με τον 42χρονο εντός του καταστήματος και ότι στη συνέχεια προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές:

«Πήγαινα στο μαγαζί και έβλεπα τον κατηγορούμενο να είναι πολύ συχνά μόνος με το κορίτσι και να έχουν πολύ φιλική συμπεριφορά μεταξύ τους. Αυτό με προβλημάτισε και έτσι στις 9 Μαΐου αποφάσισα να καταγγείλω το συμβάν σε έναν πολύ γνωστό οργανισμό για την προστασία του παιδιού.  Όμως από εκεί μου είπαν ότι η καταγγελία πρέπει να γίνει επώνυμα, ώστε να διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας, αλλά απέφυγα να το κάνω γιατί δεν ήθελα να μπλέξω».

Ο άνδρας διώκεται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα), για κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και για πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01