search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Μύκονος: Στα 7,20 ευρώ μια αραβική πίτα με χοιρινό για τα κοροΐδα

28.05.2019 08:13
Μύκονος: Στα 7,20 ευρώ μια αραβική πίτα με χοιρινό για τα κοροΐδα  - Media

 

Η λέξη «κοροΐδο» δεν συμπεριλαμβάνει μόνο τους ξένους που πηγαίνουν σε έναν τόπο όπως η Μύκονος και πληρώνουν για μια αραβική πίτα 7,20, αλλά αφορά τον κάθε έναν που θα δώσει τόσα ευρώ για μια πίτα. Ούτε από χρυσάφι και πολύτιμους λίθους να ήταν φτιαγμένο.

Και δεν είναι μόνο η αραβική πίτα που κοστίζει 7,20. Προς θεού μην φάτε καλαμαράκια θα τα πληρώσετε 90 ευρώ τη μερίδα. Όπως λένε και κάποιοι επιτήδειοι ντόπιοι τα καλαμαράκια τα τηγανητά πωλούνται τόσο ακριβά γιατί είναι δύσκολο να τα ψαρέψουν επειδή έξω από το νησί είναι πέρασμα και δεν… πιάνονται τα άτιμα τα καλαμαράκια.

Και φυσικά όλα αυτά μόνο δεν ευνοούν την άφιξη των τουριστών στη χώρα μας αφού μετά από κάθε τέτοια αγορά γίνεται πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ξένοι προειδοποιούν τον κόσμο να μην πάει σε τέτοια μέρη.

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51