search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:38
MENU CLOSE

«Δηλητήριο» Τσακαλώτου για Στεφανίδη: Γι’ αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο (Photo)

28.05.2019 14:10
Επικό «καρφί» Τσακαλώτου σε Κυρανάκη: Χαίρομαι που ο ίδιος ήξερε να ψάχνει και τα κατάφερε - Media
 
«Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας», σχολίασε -μέσω Twitter- ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανάρτηση στελέχους της ΝΔ που είχε καταφερθεί κατά της τ. ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κων. Κούνεβα (στη συνέχεια, το εν λόγω στέλεχος διεγράφη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης). «Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο», κατέληξε στο σχόλιό του ο κ. Τσακαλώτος.
 

Ο Κώστας Στεφανίδης, που ήταν, μέχρι τη διαγραφή του, συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμη!». Το σχόλιο αποσύρθηκε στη συνέχεια, αλλά είχε φωτογραφηθεί από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις τόνισε ότι «παρά τη διαγραφή του Κ. Στεφανίδη, είναι προφανές ότι η Πειραιώς θέλει να μετατρέψει τους χυδαίους σε σεμνούς και ταπεινούς, αλλά η δίψα τους για εκδίκηση τους προδίδει».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33