search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:46
MENU CLOSE

Τα Ημισκούμπρια είχαν προβλέψει την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη πριν από 15 χρόνια! (Video) 

30.05.2019 08:20
Τα Ημισκούμπρια είχαν προβλέψει την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη πριν από 15 χρόνια! (Video)  - Media

 

Στην Αμερική έχουν τους Simpsons. Στην Ελλάδα έχουμε τα Ημισκούμπρια. Μία από τις ιστορικές πλέον μπάντες, του hip-hop στην Ελλάδα σατίρισαν τα πάντα. Από την σάτιρά τους δεν είχε ξεφύγει και η πολιτική. Μπορεί να το κάνανε με ένα χιουμοριστικό ύφος αλλά πάντα οι στίχοι ήταν βαθιά πολιτικοί. 

Για την σημερινή πολιτική σκηνή τα «Ημίζ» μας προειδοποιήσει. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι ο κόσμος προτίμησε να στείλει στην Ευρωβουλή τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη.

Στο bonus track «Είναι Μόνο Εκλογές», από τον δίσκο «Γυναικολογίες», που κυκλοφόρησε το 2004, οι Δ.Μ και Μιθριδάτης είχαν γράψει ένα τραγούδι για τους υποψηφίους που κατέβαιναν τότε στις εθνικές εκλογές. 

Και λέει ο Μιθριδάτης στο Bonus Track: Και τον Παπακαλιάτη μα και τον Γεωργούλη, άμα κατεβαίνανε θα τους ψηφίζαν ούλοι. Δεκαπέντε χρόνια μετά, λοιπόν, αυτό συνέβη στην πραγματικότητα.  

Rap Νοστράδαμος! 

Ακούστε το τραγούδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:46