29/05/2020 20:03:02

Τα Ημισκούμπρια είχαν προβλέψει την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη πριν από 15 χρόνια! (Video) 

Τα Ημισκούμπρια είχαν προβλέψει την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη πριν από 15 χρόνια! (Video)  - Media

 

Στην Αμερική έχουν τους Simpsons. Στην Ελλάδα έχουμε τα Ημισκούμπρια. Μία από τις ιστορικές πλέον μπάντες, του hip-hop στην Ελλάδα σατίρισαν τα πάντα. Από την σάτιρά τους δεν είχε ξεφύγει και η πολιτική. Μπορεί να το κάνανε με ένα χιουμοριστικό ύφος αλλά πάντα οι στίχοι ήταν βαθιά πολιτικοί. 

Για την σημερινή πολιτική σκηνή τα «Ημίζ» μας προειδοποιήσει. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι ο κόσμος προτίμησε να στείλει στην Ευρωβουλή τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη.

Στο bonus track «Είναι Μόνο Εκλογές», από τον δίσκο «Γυναικολογίες», που κυκλοφόρησε το 2004, οι Δ.Μ και Μιθριδάτης είχαν γράψει ένα τραγούδι για τους υποψηφίους που κατέβαιναν τότε στις εθνικές εκλογές. 

Και λέει ο Μιθριδάτης στο Bonus Track: Και τον Παπακαλιάτη μα και τον Γεωργούλη, άμα κατεβαίνανε θα τους ψηφίζαν ούλοι. Δεκαπέντε χρόνια μετά, λοιπόν, αυτό συνέβη στην πραγματικότητα.  

Rap Νοστράδαμος! 

Ακούστε το τραγούδι

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.