search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Γνωστή παρουσιάστρια θα εμφανιστεί live για πρώτη φορά μετά από 90 μήνες

30.05.2019 14:25
Γνωστή παρουσιάστρια θα εμφανιστεί live για πρώτη φορά μετά από 90 μήνες - Media

 

Λίγο πριν τις γιορτές, παρουσιάζει με τον κλασικό της τρόπο το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και, στην αποφώνηση αυτού, πετάει τη… βόμβα. «Και εις το επανιδείν».

Ελάχιστοι το γνώριζαν. Ακόμη λιγότεροι φαντάζονταν ότι η εκ των βασικών στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου θα αποχωρούσε… έτσι απλά. Ύστερα από 12 χρόνια στον σταθμό, η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα και στη ζωή της, μετακομίζοντας στις ΗΠΑ και το Λος Άντζελες.

Είχε προηγηθεί, το καλοκαίρι του 1999, η… μεταγραφή της από τη ΕΡΤ καθώς η διοίκηση του ΑΝΤ1 είχε εκτιμήσει το δημοσιογραφικό πάθος της, το ήθος και την ετοιμότητά της στις live μεταδόσεις.

Το American dream κράτησε μερικά χρόνια και, άμα τη επιστροφή της στην Ελλάδα, συζήτησε με αρκετά ΜΜΕ αλλά η Μιχαλοπούλου επέλεξε τον ραδιοφωνικό σταθμό του News247, παρουσιάζοντας το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο. «Έμπλεξε» όμως σε έναν όμιλο ανοργάνωτο, όπου κάθε τρεις και λίγο όλα αλλάζουν και, λίγο καιρό αργότερα, αποχώρησε εν μέσω κύματος απολύσεων.

Σημειώνεται ότι απόψε, στο «Open Mind» με την Έλλη Στάη στις 23:00, καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης αλλά και η Γιώτα Μιχαλοπούλου.

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου θα εμφανιστεί live… στο γυαλί για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια και έξι μήνες.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:39