22/09/2020 17:07:33

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ψηφίστε κατά συνείδηση στον β' γύρο

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ψηφίστε κατά συνείδηση στον β' γύρο  - Media

 

Σε ψήφο κατά συνείδηση ενόψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, καλεί τους ψηφοφόρους του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η παράταξη του οποίου απέσπασε κατά τον πρώτο γύρω των εκλογών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ποσοστό 5,51% (6.794 ψήφους).

«Το μείζον ζήτημα δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά ο βαθμός απόκλισης των προγραμμάτων των δύο υποψηφίων από τις δικές μας θεμελιώδεις θέσεις, αρχές και αξίες» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της Παράταξης “Δύναμη Πολιτών” και προσθέτει: «Στην κάλπη της Κυριακής κρατούμε την αξιοπρέπεια μας. Προτείνω στους συναδέλφους μου στην παράταξη και στους φίλους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, η οποία, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας κάποιων, διχάστηκε. Το ζητούμενο είναι, η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.