search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Βρέθηκε νέος αγοραστής για τα F-35

12.06.2019 17:03
Έκλεισε το «ντιλ του αιώνα»: Έπεσαν οι υπογραφές για την πώληση 50 F-35 στα ΗΑΕ - Media
 
Την αγορά περίπου 30 μαχητικών F-35 νέας γενιάς από την Πολωνία ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τον Πολωνό ομόλογό του Αντρέι Ντούντα.
 
Κατά την έναρξη των συνομιλιών των δύο ηγετών, ο Τραμπ είπε ότι θα συζητήσουν θέματα εμπορίου αλλά και ζητήματα που αφορούν το NATO.
 
Πρόσθεσε ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να στείλει στην Πολωνία περίπου 2.000 Αμερικανούς στρατιώτες που σήμερα σταθμεύουν στη Γερμανία, όμως ακόμη δεν έχει λάβει την οριστική απόφασή του.
 
Ο Ντούντα έχει δηλώσει ότι εντός της εβδομάδας πρόκειται να παρουσιάσει μια συμφωνία για την ενίσχυση της παρουσίας των αμερικανικών δυνάμεων ασφαλείας στη χώρα του.
 
“Γιορτάζουμε την αγορά από την Πολωνία πολλών αεροσκαφών F-35”, είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή θα επισκεφθεί τη χώρα αυτή, όμως ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:48