25/01/2020 16:16:13

Απίστευτη ταλαιπωρία στο Μετρό με ουρές και καθυστερήσεις - «Είναι ντροπή» καταγγέλλουν οι επιβάτες (Photos/Video)

Απίστευτη ταλαιπωρία στο Μετρό με ουρές και καθυστερήσεις - «Είναι ντροπή» καταγγέλλουν οι επιβάτες (Photos/Video) - Media

 

Σταθμό της πολύβουης κινεζικής πρωτεύουσας, όπου εκατομμύρια επιβάτες συνωστίζονται καθημερινά σαν σαρδέλες, θυμίζει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, σε ώρες αιχμής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης στις 9, στην πλατφόρμα προς Αεροδρόμιο η πρόσβαση ήταν σχεδόν αδύνατη από το πλήθος. Η ουρά έφτανε μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες.

Τέτοια ήταν η πολυκοσμία που όταν οι συρμοί σταματούσαν στην αποβάθρα, όσοι ήθελαν να αποβιβαστούν, μετά βίας μπορούσαν να κατέβουν λόγω των υπολοίπων επιβατών που περίμεναν να επιβιβαστούν.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν να περάσουν δύο και τρεις συρμοί μέχρι να χωρέσουν, ενώ οι καυγάδες και ο εκνευρισμός μεταξύ των ταλαιπωρημένων ήταν κάτι περισσότερο από συχνοί.

Επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το Μετρό, είπαν στο «Π» ότι η κατάσταση τελευταία έχει επιδεινωθεί δραματικά, και απέδωσαν τα προβλήματα στο «αραίωμα» των δρομολογίων λόγω περικοπών, παρά το γεγονός ότι πλέον τα διαφυγόντα κέρδη της εταιρείας από τους «τσαμπατζήδες» έχουν περιοριστεί δραματικά.

Αντίστοιχες ουρές σχηματίζονται στις πύλες εισόδου - εξόδου στους σταθμούς παρατείνοντας την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία των επιβατών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.