search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Απίστευτη ταλαιπωρία στο Μετρό με ουρές και καθυστερήσεις – «Είναι ντροπή» καταγγέλλουν οι επιβάτες (Photos/Video)

13.06.2019 07:34
Απίστευτη ταλαιπωρία στο Μετρό με ουρές και καθυστερήσεις - «Είναι ντροπή» καταγγέλλουν οι επιβάτες (Photos/Video) - Media

 

Σταθμό της πολύβουης κινεζικής πρωτεύουσας, όπου εκατομμύρια επιβάτες συνωστίζονται καθημερινά σαν σαρδέλες, θυμίζει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, σε ώρες αιχμής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης στις 9, στην πλατφόρμα προς Αεροδρόμιο η πρόσβαση ήταν σχεδόν αδύνατη από το πλήθος. Η ουρά έφτανε μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες.

Τέτοια ήταν η πολυκοσμία που όταν οι συρμοί σταματούσαν στην αποβάθρα, όσοι ήθελαν να αποβιβαστούν, μετά βίας μπορούσαν να κατέβουν λόγω των υπολοίπων επιβατών που περίμεναν να επιβιβαστούν.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν να περάσουν δύο και τρεις συρμοί μέχρι να χωρέσουν, ενώ οι καυγάδες και ο εκνευρισμός μεταξύ των ταλαιπωρημένων ήταν κάτι περισσότερο από συχνοί.

Επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το Μετρό, είπαν στο «Π» ότι η κατάσταση τελευταία έχει επιδεινωθεί δραματικά, και απέδωσαν τα προβλήματα στο «αραίωμα» των δρομολογίων λόγω περικοπών, παρά το γεγονός ότι πλέον τα διαφυγόντα κέρδη της εταιρείας από τους «τσαμπατζήδες» έχουν περιοριστεί δραματικά.

Αντίστοιχες ουρές σχηματίζονται στις πύλες εισόδου – εξόδου στους σταθμούς παρατείνοντας την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία των επιβατών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20