21/10/2020 19:34:19

Εξαγριωμένος όχλος ευνούχισε και σκότωσε βιαστή ανηλίκων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Εξαγριωμένος όχλος ευνούχισε και σκότωσε βιαστή ανηλίκων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω - Media

 

Ένας περαστικός σε ένα υποβαθμισμένο προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ , είδε πίσω από μια παράγκα από ελενίτ, μια επαναλαμβανόμενη κίνηση. Με προφύλαξη προχώρησε και είδε τρεις άνδρες να βιάζουν δυο κορίτσια ηλικίας μέχρι 14 ετών.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε σιγά και πήγε και ενημέρωσε την κοινότητα. Τότε άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος και σε λίγα λεπτά είχαν περικυκλώσει το σημείο όπου συντελούνταν το κακούργημα.

Ο κόσμος όρμησε με φωνές και αλαλαγμούς. Οι 3 άνδρες παράτησαν τα κοριτσάκια και άρχισαν να τρέχουν. Οι δυο ήταν αρκετά γρήγοροι και εξαφανίσθηκαν στα σκοτάδια. Ο τρίτος όμως δεν τη γλίτωσε.  Τον έπιασε ο όχλος και άρχισε να τον φτύνει, να τον βρίζει και να τον γρονθοκοπεί. Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί αλλά δεν είχε φτάσει ακόμη.

Τότε κάποιος από το πλήθος έβγαλε ένα κοφτερό ξυράφι από το παντελόνι του και με ένα νόημα του οι υπόλοιποι ακινητοποίησαν το βιαστή που χτυπιόταν σαν το ψάρι για να ξεφύγει. Του κατέβασαν το παντελόνι και τον ευνούχισαν.

Ο δράστης πέθανε από αιμορραγία. Οι δυο συνεργοί του καταζητούνται από την αστυνομία,

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.