search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Μίκης Θεοδωράκης: Ξεπάγιασε η Ελένη Βιτάλη στο σπίτι του μεγάλου δημιουργού (Video)

19.06.2019 15:05
Μίκης Θεοδωράκης: Ξεπάγιασε η Ελένη Βιτάλη στο σπίτι του μεγάλου δημιουργού (Video) - Media

 

Μίκης Θεοδωράκης – Ελένη Βιτάλη… Τι έγινε στην πρώτη τους συνάντηση, στο σπίτι του μεγάλου μας δημιουργού; Η γνωστή ερμηνεύτρια διηγείται στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη: «Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη ξεπάγιασα, διότι ο Μίκης θέλει πάρα πολύ δροσιά. Εγώ είχα κομπλάρει πάρα πολύ, τον κοίταγα καλά καλά, ήθελα να τον κοιτάω πώς μιλάει πώς γελάει κλπ. Είχα ξεπαγιάσει, είχα κάτσει 4 ώρες με ένα air condition, δεν θα το ξεχάσω αυτό. Τον άκουγα και τον θαύμαζα».

Για τα νυχτερινά κέντρα και τα μπουζούκια, η Ελένη Βιτάλη λέει: «Τα νυχτερινά μαγαζιά πάντα ήταν έτσι νομίζω, δεν πηγαίνω σε αυτά τα μαγαζιά για να ξέρω. Τα μπουζούκια δεν με αφορούσαν ποτέ. Πάμε στα μπουζούκια με τα πολλά τα φώτα, τις αστραφτερές τις τουαλέτες… με απωθούσε αυτό λιγάκι».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01