search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Μυστήριο με τo τηλεοπτικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή (Video)

20.06.2019 13:58
Δέσποινα Βανδή: Επίσημα στο Mega - Και η πρεμιέρα της εκπομπής - Media
 
Για το τηλεοπτικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή στο Open, αναφέρθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε στο Star. Ο Δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει με τη ταξιδιωτική εκπομπή της τραγουδίστριας, αλλά και στην παρουσίαση του X-Factor.
 
«Εδώ κι μερικές μέρες ακούγεται πάρα πολύ έντονα ότι είναι αμφίβολο το αν η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει και του χρόνου τη συνεργασία της με το Open. Μπορεί να γνωρίζαμε ότι ουσιαστικά η συμφωνία που είχε με τον σταθμό αφορούσε όχι μόνο τη ταξιδιωτική εκπομπή My Greece, η οποία βγήκε στον αέρα, αλλά αφορούσε και την παρουσίαση του X-Factor.
 
Ακούγεται λοιπόν και φημολογείται εδώ κι παρά πολύ καιρό ότι επειδή η Δέσποινα έχει προβλήματα με την εκπομπή My Greece, την οποία παρέδωσε στον σταθμό. Τα ζητήματα του My Greece επηρεάζουν πολύ για το εάν η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει στη παρουσίαση του X-Factor και την συνεργασία της με το κανάλι. Το δεύτερο μέρος της είδησης είναι ότι υπάρχει ένα ζωηρό ενδιαφέρον από τον ΣΚΑΪ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33