search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Ο Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιο βουλευτή του ο οποίος κατέληξε στο …κρατητήριο – «Σφάχτηκαν» για την έδρα

09.07.2019 08:29
Ο Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιο βουλευτή του ο οποίος κατέληξε στο …κρατητήριο - «Σφάχτηκαν» για την έδρα - Media

 

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα Θανάση Νασίκα και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, μετά τη χθεσινή απόφαση του ιδίου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, στερώντας το βουλευτικό αξίωμα από τον πρώτο.

Όπως αναφέρει τον onlarisa, η Ελληνική Λύση έλαβε στην περιφέρεια Λάρισας 4,34% (6.786 ψήφους) και κέρδισε τη μία έδρα. Ο Θ.Νασίκας είχε λάβει 1.308 ψήφους και ήταν πρώτος σε σταυρούς, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να φέρεται να του είχε υποσχεθεί πως καίτοι είχε τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λάρισας δε θα κρατούσε την έδρα.

Μάλιστα χθες το πρωί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε δηλώσεις του είπε ότι η έδρα ανήκει στον αγροτικό κόσμο, κάτι που θεωρήθηκε ότι φωτογράφιζε τον πρώην αγροτοσυνδικαλιστή της ΝΔ. Αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Λάρισας ο ίδιος πετώντας έξω τον κ.Νασίκα, όπως εκείνος κατήγγειλε στη συνέχεια.

Ο Θανάσης Νασίκας έκανε μία σκληρή δήλωση χαρακτηρίζοντας τον κ. Βελόπουλο “άφιλο και ανέντιμο” ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας.

Οι δηλώσεις του κ. Νασίκα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βελόπουλου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να οδηγηθεί στο κρατητήριο και στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.

Αλλά και ο κ.Νασίκας πρόκειται όπως ανακοίνωσε να προχωρήσει σε μήνυση κατά του κ.Βελόπουλου.

Το σίριαλ αυτό με τις αλληλομηνύσεις των δύο πολιτικών, που αποτελεί πλέον το κύριο θέμα συζήτησης στα τσιπουράδικα της Λάρισας και του Τυρνάβου, φαίνεται πως θα έχει και επόμενα επεισόδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17