search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Σάλος με το «σχόλιο» της Δούρου για τον αντικαπνιστικό – Πόσταρε φώτο της Μερκούρη με τσιγάρο!

12.07.2019 08:05
Σάλος με το «σχόλιο» της Δούρου για τον αντικαπνιστικό - Πόσταρε φώτο της Μερκούρη με τσιγάρο! - Media

 

Αντιδράσεις προκάλεσε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση της Ρένας Δούρου, σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, που σύμφωνα με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης. 

Η Ρένα Δούρου έκανε ένα post στο Instagram που περιλάμβανε μια φωτογραφία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, όπου φαίνεται να κρατά τσιγάρο, μαζί με τη λεζάντα: «Σχόλιο περί αντικαπνιστικού… Πολλές καλημέρες!». 

Η ανάρτηση της Ρένα Δούρου προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών χρηστών, τόσο στην ενότητα σχολίων του post της όσο και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Twitter. 

Η πλειοψηφία των σχολιαστών αποδοκιμάζουν έντονα την ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά προτρέπει στην παραβίαση της νομοθεσίας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ειρωνεύονται έντονα τη Ρένα Δούρου, υπενθυμίζοντάς της πως η Μελίνα Μερκούρη νόσησε και πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα που προκαλείται από το κάπνισμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλιο περί αντικαπνιστικού… Πολλές καλημέρες!

A post shared by Ρένα Δούρου (@rena.dourou) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10