search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:11
MENU CLOSE

Αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της επειδή ήταν κουρασμένος και τον χαράκωσε (Photos)

18.07.2019 08:46
Αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της επειδή ήταν κουρασμένος και τον χαράκωσε (Photos) - Media

 

Όταν επέστρεψε σπίτι στις 5 τα ξημερώματα, ύστερα από βραδινή έξοδο σε κάποιο μπαρ, ο σύντροφος της Τζένιφερ Λη Τσάπμαν δεν φανταζόταν ότι μια ώρα μετά θα κατέληγε στο νοσοκομείο με βαθιά κοψίματα από μαχαίρι σε όλο του το σώμα.

Η Τζένιφερ μόλις ξάπλωσαν στο κρεβάτι ήθελε απεγνωσμένα σεξ. Λίγο το ποτό λίγο η διασκέδαση της είχαν ανεβάσει το κέφι και είχαν ρίξει τις αναστολές της. Ο σύντροφος της όμως την αγκάλιασε και της είπε τρυφερά ότι θέλει να κοιμηθεί γιατί νυστάζει και είναι κουρασμένος.

Σε λίγα λεπτά ροχάλιζε. Τότε η Τζένιφερ σηκώθηκε από το κρεβάτι πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα καλοακονισμένο μαχαίρι και επέστρεψε στο δωμάτιο. Δεν ξάπλωσε. Όπως κοιμόταν ο φίλος της άρχισε να τον χαρακώνει σε κάθε σημείο του σώματος του.

Ο άνθρωπος πετάχτηκε και μέσα στα αίμνατα άρχισε να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί σε βοήθηεια. Η Τζένιφερ συνέχιζε να τον χαρακώνει με ένα χαιρέκακο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Στη συνέχεια ξεστόμισε μια βρισιά και έφυγε από το σπίτι.

Ο Άνδρες πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου και υπέβαλλε μήνυση. Πέντε μέρες αργότερα η Τζένιφερ συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή Πινέλας στη Φλόριντα μέχρι να οριστεί η δίκη της. Μαζί θα της απαγγελθούν και κατηγορίες για χρήση μαριχουάνας και μεθεμφεταμίνης.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:10