search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:33
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2082
18-7-2019
18.07.2019 13:57
ant1.png

 

Τα σχέδιά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 σε δημοσιογράφους την Τρίτη. Στόχος του καναλιού είναι να αποκτήσει πιο δυνατή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση και να κερδίσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, όπως είχε καταφέρει και στο παρελθόν, σύμφωνα με τον Chief Content Officer του ANT1 Τζώρτζη Ποφάντη.

Σύμφωνα με τα σχέδια του καναλιού, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν για 28η χρονιά να μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας. Επίσης, η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό» θα συνεχίσουν με την ίδια δυναμική ομάδα για έβδομη σεζόν.

Στον τομέα της Ενημέρωσης ο ΑΝΤ1 επιλέγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 19:30. Στο δυναμικό των παρουσιαστών στα δελτία ειδήσεων εντάσσονται η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, θα συνεχίσουν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Επιπλέον, το τηλεοπτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με τον διαγωνισμό τραγουδιού «The Final Four». Παρουσιάστριά του θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο.

Στη late night ζώνη του σταθμού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2Night Show» θα δώσουν και φέτος το «παρών». Στην ίδια ζώνη προστίθεται και η νέα ταξιδιωτική και αθλητική εκπομπή «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη. Η νέα εκπομπή μελετά τις ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες και κουλτούρες. Τέλος, τα ντοκιμαντέρ του Vice συνεχίζουν να είναι βασικό κομμάτι της late night ζώνης.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία παραγωγής Propagate, ο ΑΝΤ1 αναμένεται να προσθέσει στο πρόγραμμά του το «My Best Friend’s Fear». Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι με κρυφές κάμερες, το οποίο δείχνει φάρσες ανάμεσα σε φίλους. Το νέο τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας.

Τον Ιανουάριο του 2020 θα επιστρέψει το «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου για έκτη σεζόν.

Ο ΑΝΤ1 θέλει να επενδύσει ακόμη περισσότερο στη μυθοπλασία και επιστρέφει φέτος πιο δυναμικά με τη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες». Η πρωτότυπη ιδέα είναι της Μελίνας Τσαμπάνη, η οποία υπογράφει το σενάριο με τους Βαγγέλη Νάση, Βάσια Καριτινού και Θωμά Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Χαρίτος με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη.

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιάννης Φέρτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου κ.ά.

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει και η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», η οποία αφορά τρεις εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους που κερδίζουν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε νικητή λαχείου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης και το σενάριο οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιταράς και Αντώνης Ανδρής.

Επίσης, τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν οι κωμικές σειρές «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», αλλά και η καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ο ΑΝΤ1 επενδύει στην υγεία και το wellbeing με τις εκπομπές «Υγεία πάνω απ’ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου και την εκπομπή «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα. Επιπλέον, θα συνεχίσει η ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής «Streat Food» με τον Βασίλη Καλλίδη, ενώ η Ντίνα Νικολάου θα παρουσιάζει την εκπομπή ζαχαροπλαστικής «Dina’s Bakery». Στο πρόγραμμα αναμένεται να προστεθεί και η «γλυκιά» εκπομπή «Merenda Mania».

Τον Ιανουάριο του 2020, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει την τέταρτη σεζόν του «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια και όλους τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50