search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:17
MENU CLOSE

Πολιτικό ρεβανσισμό καταγγέλλει ο Πολακης μετά την άρση ασυλίας – «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ»

24.07.2019 11:50
Με Βαξεβάνη, Δούρου, Παππά, Σπίρτζη και άλλους συντρόφους γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Πολάκης (Photos) - Media

 

Την απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που εισηγήθηκε με ψήφους 8-2 την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα, σχολίασε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, με δηλώσεις του και ανάρτηση στο Facebook.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για πολιτικό ρεβανισμό, οργανωμένο με «ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση να κρατούν φανάρι». 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πολιτικός ρεβανσισμός-πολιτική δειλία-προαποφασισμένη και οργανωμένη διαδικασία .Κρατάνε φανάρι το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση.

Δεν τολμούν να φτιάξουν προανακριτική για να ειναι εν κρυπτώ απ το λαό αυτά που θα πω.

“ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ”

Ραντεβού στην ολομέλεια που θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η άρση ασυλίας μου (που είχε ήδη αποφασιστεί για Τετάρτη 31 Ιουλιου απο χτες πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογιας της Βουλης σήμερα !!)
ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΑ !

 «Συνταγματική εκτροπή, δολοφονία χαρακτήρων, ρεβανσισμός» είναι τα λόγια  που χρησιμοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να προτείνει την άρση ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τα αδικήματα της τηλεφωνικής υποκλοπής και της συκοφάντησης.

«Υπάρχει το άρθρο 86, σύμφωνα με αυτό έπρεπε να αποφασίσει η Βουλή κι όχι να επικαλούνται το άρθρο 62 περί βουλευτικής ασυλίας» επανέλαβε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αν πήγαινε με το άρθρο περί ευθύνης, θα έπρεπε να συσταθεί προανακριτική, ενώ τώρα αν το Σώμα πει «ναι», τότε ο Παύλος Πολάκης πάει στον φυσικό δικαστή.

«Πώς ερμηνεύετε το γεγονός ότι δύο μέρες μετά τις προγραμματικές δηλώσεις η πρώτη επιτροπή που συνεδρίασε ήταν αυτή για τον Πολάκη πριν καλά καλά έρθουν τα νομοσχέδια;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.
«Τα συμπεράσματα δικά σας!» απάντησε γεμάτος θυμό εκείνος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:17