search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα του Τζόνσον – Μεγάλη παραβίαση πρωτοκόλλου

25.07.2019 17:50
Τεράστια γκάφα του Τζόνσον - Μεγάλη παραβίαση πρωτοκόλλου - Media

 

Επιβεβαίωσε τη φήμη του γκαφατζή… με το καλημέρα ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και μάλιστα με μια γκάφα μεγάλων διαστάσεων.

Συγκεκριμένα, μετά την 25λεπτη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ και εξερχόμενος του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο Τζόνσον αποκάλυψε το διάλογό τους στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται ότι η συνομιλία του νέου πρωθυπουργού με τη βασίλισσα είναι μυστική και το περιεχόμενό της δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ.

Κι όμως ο Τζόνσον παραβιάζοντας το πρωτόκολλο, είπε ότι η Ελισάβετ, τη στιγμή που του έδινε την εντολή, του είπε: «Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα ήθελε αυτή τη δουλειά»

Η γκάφα του Τζόνσον δεν πέρασε απαρατήρητη: «Παραβίασε το πρωτόκολλο. Οι πρωθυπουργοί δεν μιλάνε ποτέ για αυτές τις συνομιλίες ούτε στα απομνημονεύματά τους, πόσο μάλλον στην πρώτη ημέρα στο γραφείο. Δεν νομίζω ότι κανείς στο παλάτι θα χαρεί με αυτό το περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά στους Times, ο Ρόμπερτ Λέισι, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10