search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Νέος πρόεδρος στον ΟΑΣΘ – Παρελθόν ο Στ. Παππάς

09.08.2019 13:46
Ρυπογόνες σακαράκες καταδικάζουν σε μόνιμη ρύπανση τη Θεσσαλονίκη - Media

 

Παρελθόν αποτελεί, όπως και ήταν αναμενόμενο, ο Στέλιος Παππάς για τον ΟΑΣΘ. Νέος πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ο χημικός μηχανικός και τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Σκόδρας,ενώ διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο πολιτικός μηχανικός, Δρ. Γιώργος Σπανός, πρώην διευθυντής κίνησης στον Οργανισμό.

Σε συνέχεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΑΣΘ, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, οι εκπρόσωποι του ελληνικού δημοσίου, οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφάσισαν την παύση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, Στέλιου Παππά, του διευθύνοντα συμβούλου του, Σάββα Παναγιωτίδη και των μελών του δ.σ, Εμμανουήλ Λαμτζίδη και Όλγα Γιάννη. Παράλληλα, έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις του εκτελεστικού μέλους, Φώτιου Μπίμπαση και του μέλους Ακρίτα Καϊδατζή.

Αποφάσισαν επίσης ομόφωνα και όρισαν ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, τους: Ιωάννη Βλαχάβα (καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Δρ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη (εκτελεστικό μέλος, πολιτικός μηχανικός), Θεόδωρο Τζιαμπάζη (πολιτικός μηχανικός), Σοφία Μαυρίδου (λογίστρια), Γαβριήλ Αβραμίδη (εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Καλυψώ Γούλα (εκπρόσωπος Δήμου Θεσσαλονίκης). Το ΔΣ θα συμπληρωθεί με εκπρόσωπο των εργαζομένων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:54