01/06/2020 11:20:01

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο: «Δεν έτρωγα κρέας κι αρρώστησα, έμεινα 6 μήνες στο νοσοκομείο» - «Μπορεί να πέσω σε κώμα»

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο: «Δεν έτρωγα κρέας κι αρρώστησα, έμεινα 6 μήνες στο νοσοκομείο» - «Μπορεί να πέσω σε κώμα» - Media

Η Τζούλι Μασίνο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μέσα από το Fame Story. Τα τελευταία χρόνια, όμως, απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», η Τζούλι Μασίνο, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

«Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το… οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες», αναφέρει:

«Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα. Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ό,τι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνεις μεγάλη ζημιά».

«Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική».

* H Τζούλι Μασίνο όπως είναι σήμερα

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.