search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο: «Δεν έτρωγα κρέας κι αρρώστησα, έμεινα 6 μήνες στο νοσοκομείο» – «Μπορεί να πέσω σε κώμα»

16.08.2019 18:05
Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο: «Δεν έτρωγα κρέας κι αρρώστησα, έμεινα 6 μήνες στο νοσοκομείο» - «Μπορεί να πέσω σε κώμα» - Media

Η Τζούλι Μασίνο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μέσα από το Fame Story. Τα τελευταία χρόνια, όμως, απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», η Τζούλι Μασίνο, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

«Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το… οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες», αναφέρει:

«Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα. Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ό,τι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνεις μεγάλη ζημιά».

«Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική».

* H Τζούλι Μασίνο όπως είναι σήμερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21