search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:38
MENU CLOSE

Πεζές περιπολίες στη Θεσσαλονίκη – Έλεγχοι σε 13.693 άτομα

21.08.2019 07:06
Πεζές περιπολίες στη Θεσσαλονίκη - Έλεγχοι σε 13.693 άτομα - Media

 

Έλεγχο σε 13.693 άτομα έκαναν οι αστυνομικοί στο Τμήμα Περιπολιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης από τον Ιανουάριο του 2019 έως τις 16 Αυγούστου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα τα στελέχη που συμμετέχουν στις πεζές περιπολίες και στις περιπολίες με ποδήλατα συνέλαβαν 692 άτομα και προσήγαγαν 511.

Οι συλλήψεις αφορούσαν σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, παρεμπορίου, παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα, αλλοδαπών, όπλων, εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλα αδικήματα. Παράλληλα βεβαιώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δίνει έμφαση στις πεζές περιπολίες, αλλά και αυτές με ποδήλατα, με σκοπό την καλλιέργεια πνεύματος αμοιβαίας συνεργασίας με τους πολίτες, ασφάλειας και διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους.

Οι περιπολίες κινούνται κυρίως στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καθημερινά δραστηριοποιούνται έως οκτώ πεζές περιπολίες και δύο περιπολίες με ποδήλατα, σε ωράριο που καλύπτει από τις 07:00 ώς τις 02:00, κατά περίπτωση.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:36