search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30
MENU CLOSE

Κρήτη: Άστραψε το… πελεκούδι σε γάμο στο Αρκαλοχώρι

24.08.2019 06:00
Κρήτη: Άστραψε το... πελεκούδι σε γάμο στο Αρκαλοχώρι - Media

 

Οι μπαλωθιές και οι πυροβολισμοί που έπεσαν χθες το απόγευμα από τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης στο Αρκαλοχώρι… άναψαν φωτιές!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή για την πρόληψη της ζωοκλοπής βρέθηκαν στο κεφαλοχώρι κι άρχισαν τους ελέγχους σε αυτοκίνητα αλλά και τους… καλεσμένους του γάμου.

Ο αστυνομικός έλεγχος συνεχίστηκε όλη τη νύχτα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα σπίτια όλων όσοι θεωρήθηκαν πως θα μπορούσαν να είχαν συμμετοχή στην οπλοχρησία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

Ωστόσο, η αστυνομία στέλνει ηχηρό μήνυμα προς όλους όσοι… φλερτάρουν με την παρανομία πως οι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά και θα ενταθούν, καθώς ο αγώνας ενάντια σε εκείνους που προκαλούν και κάνουν σημαία τους την αυθαίρετη και παραβατική συμπεριφορά θα είναι αέναος και διαρκής!

Μάλιστα υπήρχε σφοδρή ενόχληση από τους συγγενείς και καλεσμένους του γάμου αφού οι αστυνομικές δυνάμεις φέρεται να είχαν ακροβολιστεί κοντά στο κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν η κοινωνική εκδήλωση και κάθε αυτοκίνητο που έφτανε στην εκδήλωση… περνούσε από «κόσκινο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30