search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:56
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Προσπάθησε να χωρίσει το πιο όμορφο ζευγάρι της showbiz (Photos)

24.08.2019 11:25
Αντζελίνα Τζολί: Προσπάθησε να χωρίσει το πιο όμορφο ζευγάρι της showbiz (Photos) - Media

 

H τελευταία εβδομάδα ήταν γεμάτη με έντονο συναισθηματικό φορτίο για την Angelina Jolie, η οποία βρέθηκε στη Νότια Κορέα για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο και δεκαοκτάχρονο σήμερα γιο της Maddox να εγκατασταθεί στο Πανεπιστήμιο στο οποίο θα φοιτήσει τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια, αυτήν την εβδομάδα, η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είδε τον εαυτό της και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Star, το οποίο την ενέπλεξε στον παρ’ ολίγο χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια του Hollywood.

Σε ένα μοτίβο που μας θύμισε έντονα την εποχή που η Jolie κατηγορούνταν πως χώρισε τον Brad Pitt από την Jennifer Aniston, αυτή τη φορά η Angelina κατηγορείται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Star, πως προσπάθησε να ξελογιάσει τον 36χρονο ηθοποιό Chris Hemsworth.

Οι δύο σταρ βρέθηκε πριν λόγο καιρό στην Comic Con για να προωθήσουν ξεχωριστά projects της Marvel. Στη διάρκεια του εν λόγω event, η Jolie φέρεται να συναντήθηκε με τον κινηματογραφικό Thor, τον οποίο πολλοί θεωρούν και εμφανισιακά και κινηματογραφικά διάδοχο του Brad Pitt.

Και δεν έμεινε εκεί η Angelina, η οποία έδωσε τον αριθμό του κινητού της στον Hemsworth, κάτι που έμαθε η σύζυγός του Elsa Pataky η οποία με το δίκιο της έγινε έξαλλη.

Αμέσως μετά την Comicon, η Pataky είχε σπεύσει να αποθεώσει τον σύζυγό της για τα γενέθλιά του, αποκαλώντας τον στο Instagram το αγαπημένο της πλάσμα πάνω στον πλανήτη.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέσο, συνδέει τον Hemsworth με την Jolie. Όλα ξεκίνησαν όταν η φημολογία για ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον Thor Και την Angelina πήγε σε άλλο επίπεδο μετά την εμφάνιση των δύο ηθοποιών δίπλα δίπλα στο ίδιο τραπέζι στα βραβεία Golden Globe.

Το Ε! Νews είχε αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί κατέληξαν δίπλα δίπλα εντελώς τυχαία αλλά ο ίδιος ο Hemsworth δεν είχε ενθουσιαστεί όταν μετά το εν λόγω γεγονός, είχε φτάσει μέχρι και η Elen de Generes να τον τρολάρει για την φωτογραφία του δίπλα στην Jolie.

Τότε το Radar On Line επέμενε πως η Angelina παρακαλάει την ομάδα της να βρει ένα project για το οποίο μόνο ο Chris θα ήταν κατάλληλος μιας και ήθελε απεγνωσμένα να δουλέψει μαζί του.

Σε άλλο δημοσίευμά του το Woman’ s Day επέμενε πως ο Hemsworth είναι καλός φίλος της Jolie και προσπαθούσε να την κανονίσει ένα ραντεβού με τον συνάδελφό του στο Thor, Tom Hiddleston, τον κινηματογραφικό αδερφό του Λόκι.

Τέλος, μόλις πέρσι, το περιοδικό NW επέμενε πως η 44χρονη Jolie έχει ερωτευτεί παράφορα τον 36χρονο Hemsworth ο οποίος της θυμίζει τον Brad Pitt στα νιάτα του και ήθελε να ξαναζήσει την ιστορία του Mr. & Mrs. Smith τηλεοπτικά (και όχι μόνο) μαζί του.

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55