search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Παναγιωτόπουλος κατά Πιπίνη: Έπρεπε να σε έχω διώξει με τις κλωτσιές όταν ξεφτίλιζες το κανάλι

25.08.2019 08:08
Παναγιωτόπουλος κατά Πιπίνη: Έπρεπε να σε έχω διώξει με τις κλωτσιές όταν ξεφτίλιζες το κανάλι - Media

 

Επίθεση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής και πρώην δημοσιογράφου του Mega, Ιάσονα Πιπίνη, εξαπέλυσε μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ο πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό της ιστοσελίδας του aixmi.gr, ο Χ. Παναγιωτόπουλος έγραψε:

«Δεν φταις εσύ εγώ φταίω που σε κράταγα στο κανάλι παρά τα καραγκιοζιλίκια που είχες κάνει. Όταν μετέφραζες ότι οι Γερμανοί αφήνουν τον… Χριστοφοράκο. Και όταν έλεγες πως στο Σύνταγμα ήταν 10.000 συγκεντρωμένοι, ενώ ήταν 100.000. Αντί να σε διώξω αντί να σε καταγγείλω τότε σε κράτησα και λούστηκε το κανάλι κι εγώ προσωπικά τις αθλιότητές σου. Και παριστάνεις τον δημοσιογράφο και τον τιμητή, νούμερο. Όσο για τη Μαριλένα, εγώ την έσπρωξα να γίνει δημοσιογράφος και μετά την πήρα στο Mega. Το σχόλιό της ότι την τιμώ με αυτά που γράφω τα λέει όλα. Το ξαναλέω: Έπρεπε να σε έχω διώξει με τις κλωτσιές όταν ξεφτίλιζες το κανάλι και όλοι έβριζαν θεωρώντας ότι αυτή ήταν η πολιτική μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12