search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:37
MENU CLOSE

«Αναρχικές μάγισσες» βανδάλισαν παρεκκλήσι στα Σεπόλια (Video)

28.08.2019 12:23
«Αναρχικές μάγισσες» βανδάλισαν παρεκκλήσι στα Σεπόλια (Video) - Media
 
Αντίποινα για την επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια με βανδαλισμούς σε παρεκκλήσι στα Σεπόλια, από αντιεξουσιαστική ομάδα.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open TV, η ομάδα «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» βανδάλισε εικόνες στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια.

Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» αναφέρει:
 
Δευτέρα πρωί, κράτος κι ιδιοκτήτες επιτίθονται με προτεταγμένα τα όπλα σε δύο χώρους του αναρχικού αγώνα και δύο χώρους προλεταρικής στέγασης.
 
Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χωρό αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του αγιου μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούμπο – όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέυ πολλές από τις ευλογημένες εικόνες. Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας. Αμήν!
 
Οι χειμώνες μας είναι ατέλειωτοι, αλλά ξαφνικά αποκτούν ένα άλλο χρώμα αναλογιζόμενες τους χιλιάδες στόχους που αφήνουν ακάλυπτους το κράτος, το κεφάλαιο και η πατριρχία κατά την τωρινή φάση που μας επιτίθονται.
 
Στέλνουμε τα αγωνιστικά φιλιά μας στις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση, στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους.
 
Δεν ξεχνούμε ούτε τα αριστερά καθίκια της Λαε, που στήριξαν τον εθνικιστικό βούρκο των μακεδονομάχων, ούτε το αριστερό κράτος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των εκκενώσεων καταλήψεων και των δουλεμπορικών, που έδωσαν ακόμα περισσότερη ώθηση στη σημερινή καταστολή.
  • Αλληλεγγύη στις κκαταλήψεις και στ@ συλληφθέν@
  • Τις καταλήψεις δεν θα τις πάρετε ποτέ
  • Να αμυνθούμε με επιθέσεις στους χώρους του κράτους, του κεφαλαίου, της πατριαρχίας
Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:36